Cellini Espresso Prestigio 100% Arabica zrnková káva 1kg
Kód: 10002potraviny
3500 Kč / 151 EUR
Související produkty
Detailní popis produktu
Cellini Espresso Prestigio 100% Arabica je skvělým příkladem kávového mistrovství, které v sobě spojuje bohatou historii a vášeň italského pražení. Vyráběná z pečlivě vybraných zrn ze Střední a Jižní Ameriky. Tato káva je upražena pod dohledem zkušených italských pražičů, což jí dodává charakteristickou chuť a aroma. S tóny toastového chleba a cereálií a jejím vyváženým, plným tělem, se Cellini Espresso Prestigio stane nepostradatelnou součástí vašeho každodenního rituálu.
Tato směs zajišťuje bohatou a trvanlivou cremu, jemnou vůni a ušlechtilou, lehce kyselou dochuť, což ji činí ideální volbou pro znalce, kteří dávají přednost čistým arabikám. Nabízí lehké odpolední espresso s nízkým obsahem kofeinu, které je perfektní pro chvíle relaxace a pohody. Cellini Espresso Prestigio 100% Arabica je nejen káva, ale zážitek, který odráží odbornost a lásku k umění pražení kávy, přinášející jedinečný šálek plný chuti a kvality
Cellini Espresso Prestigio
- zrnková káva, tradiční italské pražení
- balení 1000g
- původ: Střední a Jižní Amerika
- složení: 100% Arabica
Původ: Plantáže Střední a Jižní Ameriky
Cellini Caffé
Filosofie:
„Kvalita na prvním místě“ je mantra vrytá do naší DNA
Chceme, aby standard Cellini
byl referencí, pokud jde o výjimečné kávy, a proto máme v Itálii avantgardní výrobní protokol. Naše techniky výběru, míchání a pomalého pražení vyvíjíme s vášní a přísností a pěstujeme kulturu kávy díky Cellini Coffee Academy. Jedinečný tým s lidmi, kteří se mohou pochlubit nejvyšší odborností v Itálii: v naší laboratoři kvality máme dva Q GRADERY !
Historie:
Roku 1946 rodina Pieri otevírá pražírnu "Columbia" v Livornu, druhou ve městě. Přestože se stále jednalo o malý rodinný podnik, Torrefazione okamžitě pracoval s cílem nabízet kvalitní kávu a za pár let patřila káva Columbia k nejoceňovanějším v celém Toskánsku.
1973 podnik roste a otevírá novou továrnu v Livornu, která představuje přechod od klasického řemeslného pražení, postaveného v laboratorním skladu, k průmyslové a moderní továrně.
1990 Společnost expandovala akvizicí největší pražírny v Ligurii, janovského Ekaf, se značkou Eureka (vytvořenou „kávovým čarodějem“ Ugo Meraldim) a Bolognese Filicori, zrozenou v Bologni v roce 1883.
1996 Tři historické značky, „Columbia“, „Filicori“ a „Ekaf“, vůdci barového sektoru v Itálii, se spojily, aby daly život nové značce „Cellini“.
V roce 2000 se Cellini stalo synonymem pro kvalitní kávu a soutěžilo s nejznámějšími italskými značkami na mezinárodní úrovni.
V roce 2005 se zrodila nová továrna vybavená nejlepšími technologiemi na podporu zpracování kávy: vysoce inovativní italské stroje udržují tradici pomalého pražení naživu a přináší jedinečnou kávu Cellini do celého světa.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Výrobce: | Cellini |
Druh: | 100% Arabica |
Forma: | Zrnková |
Balení: | 1kg |
Stupěň pražení: | Střední |
Chutě: | Sladká, Ovoce, Cereálie, Toastový chléb |
Země původu: | Střední Amerika, Jižní Amerika |
Crema: | 2 |
Hořkost: | 1 |
Kyselost: | 2 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.