Cellini Espresso Crema e Aroma 80% Arabica zrnková káva 1kg
Kód: 10001potraviny
3500 Kč / 151 EUR
Související produkty
Detailní popis produktu
Představte si šálek kávy, který je nejen symbolem kvality, ale i vášně - to je Cellini Espresso Crema e Aroma. Tato zrnková káva, která se pyšní tradičním italským pomalým pražením, vzniká z pečlivě vybraných zrn pocházejících ze Střední a Jižní Ameriky, což zaručuje bohaté a vyvážené chuťové profily s tóny karamelu, hořké čokolády, vanilky a mandlí.
Směs obsahuje 80% Arabica a 20% Robusta, což kávě dodává silné aroma a intenzivní chuť pro přípravu espressa s bohatou a trvalou cremou, které je perfektní jak samo o sobě, tak ve spojení s mlékem.
Od roku 1946, kdy rodina Pieri otevřela první pražírnu si udržuje svou filozofii "kvalita na prvním místě" dodnes, což je patrné v jejich avantgardním výrobním protokolu a vzdělávání v rámci Cellini Coffee Academy. Tato dedikace kvalitě znamená, že každé zrnko prochází procesem, který byl vyvinut s vášní a přísností, aby vám přinesl nejlepší možný šálek kávy.
Tato káva je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí prožít pravý italský kávový zážitek z pohodlí svého domova.
Cellini Espresso Crema e Aroma
- zrnková káva, tradiční italské pražení
- balení 1000g
- původ: Střední a Jižní Amerika
- složení: 80% Arabica 20% Robusta
Původ: Plantáže Střední a Jižní Ameriky
Cellini Caffé
Filosofie:
„Kvalita na prvním místě“ je mantra vrytá do naší DNA
Chceme, aby standard Cellini
byl referencí, pokud jde o výjimečné kávy, a proto máme v Itálii avantgardní výrobní protokol. Naše techniky výběru, míchání a pomalého pražení vyvíjíme s vášní a přísností a pěstujeme kulturu kávy díky Cellini Coffee Academy. Jedinečný tým s lidmi, kteří se mohou pochlubit nejvyšší odborností v Itálii: v naší laboratoři kvality máme dva Q GRADERY !
Historie:
Roku 1946 rodina Pieri otevírá pražírnu "Columbia" v Livornu, druhou ve městě. Přestože se stále jednalo o malý rodinný podnik, Torrefazione okamžitě pracoval s cílem nabízet kvalitní kávu a za pár let patřila káva Columbia k nejoceňovanějším v celém Toskánsku.
1973 podnik roste a otevírá novou továrnu v Livornu, která představuje přechod od klasického řemeslného pražení, postaveného v laboratorním skladu, k průmyslové a moderní továrně.
1990 Společnost expandovala akvizicí největší pražírny v Ligurii, janovského Ekaf, se značkou Eureka (vytvořenou „kávovým čarodějem“ Ugo Meraldim) a Bolognese Filicori, zrozenou v Bologni v roce 1883.
1996 Tři historické značky, „Columbia“, „Filicori“ a „Ekaf“, vůdci barového sektoru v Itálii, se spojily, aby daly život nové značce „Cellini“.
V roce 2000 se Cellini stalo synonymem pro kvalitní kávu a soutěžilo s nejznámějšími italskými značkami na mezinárodní úrovni.
V roce 2005 se zrodila nová továrna vybavená nejlepšími technologiemi na podporu zpracování kávy: vysoce inovativní italské stroje udržují tradici pomalého pražení naživu a přináší jedinečnou kávu Cellini do celého světa.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Výrobce: | Cellini |
Druh: | Arabica+Robusta |
Forma: | Zrnková |
Balení: | 1kg |
Stupěň pražení: | Střední |
Poměr směsi Arabika/Robusta: | 80/20 |
Chutě: | Sladká, Čokoláda, Oříšek, Karamel, Mandle |
Země původu: | Střední Amerika, Jižní Amerika |
Crema: | 2, 3 |
Hořkost: | 1, 2 |
Kyselost: | 2, 1 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.