Espresso je silný a aromatický nápoj, který se stal populárním po celém světě. Jeho příprava vyžaduje kvalitní vybavení ...
Blog, Strana 3
#7 Vacuum pot / Sifon - příprava kávy
Vacuum pot / Sifon Příprava kávy pomocí vacuum potu, také známého jako sifon, je jedna z nejstarších metod přípravy káv...
#6 Džezva - příprava kávy
Džezva Trocha historie Samotný původ džezvy je poněkud nejasný, ale tradičně se považuje za typický nástroj pro přípra...
#5 Pody/kávové sáčky - příprava kávy
Pody / kávové sáčky Ačkoliv kávové sáčky neboli pody nepatří mezi nejznámější způsob přípravy kávy, jedná se o velmi je...
#4 Překapávaná/filtrovaná - příprava kávy
Překapávaná/filtrovaná káva Překapávaná káva (nebo také filtrovaná káva) je jedním z nejoblíbenějších způsobů přípravy ...