Blog, Strana 3

#8 Espresso pákový kávovar - příprava kávy

Espresso je silný a aromatický nápoj, který se stal populárním po celém světě. Jeho příprava vyžaduje kvalitní vybavení ...

#7 Vacuum pot / Sifon - příprava kávy

Vacuum pot / Sifon Příprava kávy pomocí vacuum potu, také známého jako sifon, je jedna z nejstarších metod přípravy káv...

#6 Džezva - příprava kávy

Džezva Trocha historie Samotný původ džezvy je poněkud nejasný, ale tradičně se považuje za typický nástroj pro přípra...

#5 Pody/kávové sáčky - příprava kávy

Pody / kávové sáčky Ačkoliv kávové sáčky neboli pody nepatří mezi nejznámější způsob přípravy kávy, jedná se o velmi je...

#4 Překapávaná/filtrovaná - příprava kávy

Překapávaná/filtrovaná káva Překapávaná káva (nebo také filtrovaná káva) je jedním z nejoblíbenějších způsobů přípravy ...